fbpx

Servicii izolații cu spumă poliuretanică

Servicii izolații cu spumă poliuretanică
Rezidențial

O izolație de calitate a casei poate reduce facturile de energie până la 50% pe lună. Izolarea acoperișului, pereților, podelelor și alte componente ale unui imobil creează o conservare eficientă a energiei, care va reduce consumul de energie termică și, prin urmare, reduce facturile. Este direct proporțional și demonstrat simplu faptul căci cu atât mai puțină căldură iese din casă, cu atât facturile sunt mai mici.

Izolarea locuinței implică aplicația materialului izolant în structura casei, pentru a regla temperatura internă și a preveni scurgerea căldurii, astfel încât vă puteți menține casa caldă în timpul iernii și răcoroasă în timpul verii, reducând asfel costurile de energie.

01.
Economisiți până la 50% la facturile de energie

02.
Reduce curenții și zgomotul

03.
Nivel ridicat de etanșeitate la aer
04.
Rezolvă probleme de condensare

Tipuri de aplicații rezidențiale

Utilizand spuma poliuretanica, nu numai că veți avea o casă mai confortabilă în care să locuiți, vă veți îmbunătăți starea de bine și veți economisi bani din costurile energetice, dar veți reduce, de asemenea, amprenta generală de carbon a gospodăriei, care este esențială pentru sănătatea planetei noastre!

Mansarde

Sistemele de izolatie a acoperisurlor cu spuma poliuretanica au o adeziune buna la o varietate de substraturi ce include metalul, lemnul, si betonul.

Podea

O mare parte (pana la 15%) din căldura din casa dumneavoastră se poate pierde printr-o podea prost izolată termic.

Perete interior/exterior

Conceptul de izolare prin pulverizare este folosit la izolarea pereților din cărămidă convențională, și pot fi aplicate pe suprafețele interioare.

Fundații

In partea exterioara a cladirii poate fi folosit ca un sistem de barieră vapori combinati si bariere de aer.

Servicii izolații cu spumă poliuretanică
Comercial

De la clădiri de birouri și spații de vânzare până la depozite și fabrici, serviciul nostru de izolare cu spumă prin pulverizare oferă soluția cea mai performantă și mai rentabilă pentru izolarea spațiilor comerciale de toate tipurile și dimensiunile.

Spațiile comerciale necesită adesea izolație pentru reglarea temperaturii și conservarea energiei, materialul izolant fiind de obicei aplicat rezervoarelor de depozitare, garaje, hale de productie precum și pereților și zonelor de acoperiș.

01.
Poate reduce pierderile de căldură cu până la 90%

02.
Bariera de aer și umiditate ajută la disparitia condensului

03.
Protejează structura împotriva deteriorării si înghețului
04.
Ajută la menținerea temperaturii constante

Tipuri de aplicații comerciale

Spuma prin pulverizare cu celule închise  este soluția ideală pentru izolarea spațiilor comerciale. Această izolație cu spumă prin pulverizare de înaltă performanță, comercială, asigură o eficiență termică și energetică optimă, izolare fonică, rezistență la apă și întărește integritatea structurală a clădirii. Mai mult, este complet durabil și rentabil, iar garanția noastră de 10 de ani oferită de producător, vă oferă liniște sufletească pe termen lung.

Spații de vânzare

Este adesea dificil să reglați temperatura în spațiile comerciale. Izolația noastră cu spumă poliuretanica nu numai că asigură o eficiență termică optimă, dar și îmbunătățește calitatea aerului, prevenind creșterea mucegaiului.

Hale industriale

Reglarea temperaturii și eficiența termică în depozite este crucială. Soluția noastră de spumă prin pulverizare cu celule închise este alegerea perfectă pentru izolarea acestor structuri metalice atât pentru performanțele superioare, cât și pentru eficiența sa din punct de vedere al costurilor.

Clădiri de birouri

Izolarea clădirilor de birouri creează spații de lucru mai confortabile termic și acustic pentru angajați. O opțiune de înaltă performanță, rentabilă și durabilă, cum ar fi soluția noastră de spumă prin pulverizare Icynene, este primordială pentru acest tip de aplicație.

Fabrici

Fabricile se luptă adesea pentru a păstra energia și pentru a regla temperatura internă. Instalarea izolației de înaltă performanță, cum ar fi soluția noastră de spumă prin pulverizare, este crucială pentru a obține o eficiență energetică mai bună, un control complet al umidității și chiar o integritate structurală.

Zone deservite
servicii de izolatie cu spuma poliuretanica

Servicii izolare spuma poliuretanica Baia Mare

Suntem prezenți în toată România prin partenerii nostrii. 

Oferim servicii de izolație spumă poliuretanică în special în județele: Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj și Cluj.

Localitățile în care deservim clienți constant sunt: 

Baia Mare, Satu-Mare, Groși, Cătălina, Tăuții de Sus, Mocira, Ocoliș, Satu Nou de Sus, Coltău, Florești,  Borșa, Bârsana, Sighetul-Marmaței, Cavnic, Vișeu, Recea, Cătălina, Târgu Lăpuș, Gherla, Cicârlău, Seini, Negrești Oaș, Șomcuta Mare, Ulmeni, Fărcașa,  Baia Sprie, Tăuții-Măgherăuș,, București, Cluj-Napoca, Oradea.

Preț servicii de izolatie cu spuma poliuretanica

Prețurile pentru serviciile de izolare cu spumă poliuretanică diferă în funcție de fiecare proiect. Prețul pe metru pătrat pentru spuma poliuretanică este influențat de grosimea stratului necesar, tipul de spumă și suprafața izolată. Se recomandă pentru izolație spumă poliuretanică cu celulă deschisă un minim de 12 cm grosime iar pentru izolația cu celulă închisă un minim de 5 cm grosime. 

Preț spuma poliuretanică cu celulă deschisă începând de la:

45 RON + TVA pentru minimul de 10 cm grosime.

Preț spuma poliuretanică cu celulă închisă  începând de la:

 

55 RON+ TVA pentru minimul de 5cm grosime

 

Solicită ofertă personalizată !

0740 017 176

available from 08:00 – 19:00