fbpx

Despre

IMG_9013

Povestea noastră

Isocomplete este printre puținele companii din România care oferă soluții de ultimă generație pentru termoizolații, fonoizolații, pardoseli și hidroizolații cu spumă poliuretanică și membrane poliuretanice lichide.

Gama noastră de produse oferă soluții de izolatii cu spumă poliuretanică începând de la proiecte de reparare și restaurare pană la construcții recente.

Toate produsele pentru izolații Isocomplete sunt concepute în așa fel incât să facă față celor mai pretențioase cerințe tehnice, aplicându-se cu usurință si având un impact ușor asupra mediului.

Ce oferim ?

Izolații Rezidențiale

Metodele tradiționale de proiectare și construcție fiind din cărămidă, piatră, lemn, cadru din oțel și beton, ajută la riscul ca locuința dvs. să piardă până la 40% din căldură prin acoperișuri, pereți și podele, motiv pentru care este foarte important să vă asigurați că este izolată corespunzător.

Izolații Comerciale

De la clădiri de birouri și spații de vânzare cu amănuntul până la depozite și fabrici, serviciile noastre de izolație cu spumă oferă cea mai performantă soluție și cea mai rentabilă pentru izolarea spațiilor comerciale de toate tipurile și dimensiunile.

Cere ofertă personalizată

Vă rugăm să cereți oferta personalizată folosind butonul de mai jos.

×