fbpx

Despre spuma poliuretanica

Ce este spuma poliuretanica?

Izolația cu spumă prin pulverizare este un material de izolare și barieră de aer care etanșează pereții, podelele și cavitățile din tavan împotriva mișcării aerului. Aceasta include spații în jurul prizelor electrice și corpurilor de iluminat, precum și în cazul în care pereții se întâlnesc cu ferestrele și ușile.

Spuma poliuretanica poate fi pulverizată într-o cavitate deschisă, la fel ca în construcții noi, mansarde, spații de acces și grinzi. Poate fi folosit și în case existente, clădiri comerciale și hambare cu stâlpi. Atâta timp cât cavitățile sunt deschise și există acces, atunci se poate aplica. Spuma poliuretanica nu își pierde niciodată forma.

Spre deosebire de materialele de izolație convenționale, spuma poliuretanica umple fisuri, goluri și crăpături la instalare. Nu se va comprima, nu se va lăsa sau se va rezolva în timp.

Despre spuma poliuretanica, Inainte si dupa izolarea cu spuma poliuretanica

Care este procesul?

Este în esență un proces „in-situ” și este generat folosind mașini de înaltă presiune care amestecă 2 părți chimice împreună pentru a crea poliuretan. Pe măsură ce lichidul este pulverizat pe o suprafață, se creează izolație cu spumă în câteva secunde. După aproximativ 20 de secunde de pulverizare pe o suprafață, spuma se va extinde complet și se va intari până la finisare pentru a oferi proprietăți termice excepționale.

Despre spuma poliuretanica

De ce sa folosesc spuma poliuretanică?

Spuma poliuretanica oferă o adevărată etanșeitate la aer fără a fi nevoie de produse secundare sau lucrări. Performanța termică a spumei pe centimetru depășește aproape toate celelalte produse de izolare și sistemul nu necesită asigurarea unui spațiu de aer.

Viteza de instalare este, de asemenea, un avantaj considerabil atunci când alegeți izolatia cu spuma, majoritatea instalărilor durând de aproximativ 5 ori mai puțin decât produsele alternative.

Cere ofertă personalizată

×